woensdag 9 november 2016

Toe aan een nieuwe regenbroek (Agu GO)

Na drie jaar door weer en wind met m'n huidige regenpak te hebben gefietst, begint het aan de binnenkant van m'n regenbroek langzamerhand natter en natter te worden. Het is een behoorlijke gaten kaas als ik de broek tegen het licht hou.


In het speuren naar een betaalbare vervangende broek is het voor mij belangrijk dat de broek, naast dat deze natuurlijk waterdicht is, ook ademend is. Je zult altijd zien dat op het moment dat je er aan toe bent, er geen aanbiedingen zijn. Maar goed, de Agu Go is gelukkig geen rib uit je lijf. 

De broek is op dit moment op internet overal voor € 29,95 te krijgen. Bij één adresje is de broek goedkoper. Alleen met verzendkosten en een eventuele retourzending, mocht de boek toch niet passen, komt het plaatje er toch minder interessant uit te zien ten opzichte van Futurumshop. Bij Futurumshop betaal je geen verzendkosten. Ook niet als je de broek onverhoopt terug stuurt. Vandaar  http://www.futurumshop.nl/agu-go-regenbroek-grijs-unisex.phtml







Lekker compact pakketje, Stuk kleiner dan m'n oude broek. Had er misschien verstandiger aan gedaan om ook direct de jas te vervangen.

We zullen de herfst gebruiken om te kijken of de broek ook aan de verwachtingen  voldoet.

Geen opmerkingen: